Kalasdag.

Jag fyller ju tjugonio på måndag, den dagen ska jag roa mig med att jobba från 7:45-20:00 så då blir det inte mycket av kalasfirande kan jag lova. Jag bjöd hit Björns mamma och hennes karl för fika. Sen hörde mamma och hennes man av sig och sa att de gärna också ville komma. Så de kom hit först och firade mig lite, med sig hade de jättefina presenter (hörlurar till Iphonen och fina skålar) och en prinsesstårta. Var jättekul att ses och hinna med att träffas. När de åkte hem kom Björn, Björns mamma och hennes karl hit. Fick två jättefina blommor av dem.

Känns som dagen blivit jättebra och jag är jätteglad över de fina jag fått. Lägger in bild på det sen. Strax ska jag och William titta på melodifestivalen.

20130209-192430.jpgKladdkakemuffins jag bakat.

20130209-192436.jpgTårta och presenter.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “Kalasdag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: