Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Högtider & födelsedagar

Sista timmarna av min födelsedag.

Då har jag firat av min tjugonioårsdag då, fått massor av grattis och jag är faktiskt rörd! Nog är internet ändå ganska bra?!
Dagen gick väldigt fort och trots att jag jobbat i stort sätt hela min födelsedag känns det ändå som att jag fick en mycket bra dag. Vuxenpoäng?!

William hade inte somnat riktigt när jag kom hem så jag hann med att säga godnatt. Nu ska jag gå och sova i alla fall, några serier har jag inte hunnit med mer en sista avsnittet av Glee på säsong två med Björn då. Spelar ingen större roll egentligen, så viktigt är det inte att se tvserier har hela helgen på mig som det skulle vara så.
Nu väntar i alla fall sängen, så nu beger jag mig mot den.

 

God natt på er!

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa