Jösses är redigt skittrött, William är i skolan och här är jag och inväntar bussresan mot jobb och tisdag. Det är verkligen bra tid nu när det är ljust på morgonen! Lite skillnad mot för bara någon vecka sedan när det var svart som i graven vid den här tiden!

William gick i sömnen igår, jag höll på att skratta ihjäl mig åt honom. Han kom upp och snackade om att han skulle bli sminkad och sa; jag kommer då fan inte köpa någon present åt dig i alla fall. Haha helt underbart!

Nu ska jag på jobb och skridskoåkning som står på schemat likaså att prata om veckans djur som är björnen och rådjuret.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: