Har fått lite frågor angående ismaskinen så tänkte väl svara lite enkelt.

En ismaskin är alltså som det låter; En maskin som tillverkar IS. Istället för att stoppa in is i frysen så får du is direkt via maskinen. Maskinen kyler alltså ner vatten som i sin tur bildar is på 15 minuter! För mig som gärna äter is som godis är det ett perfekt komplement för vanliga iskuber. Jag har nämligen lite svårt för såna, vet inte varför men jag tänker på all mat som ligger i frysen som isen tillsammans blivit nedkyld med. Jag har lite skumma fobier så där.

Är ni själva intresserade av att köpa en ismaskin finns det att köpa på bland annat siba, därifrån köpte jag min.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: