Tiden har en förmåga att förändra saker.

Brist på rubriker!

William är hos Björn denna helg och igår hade jag oturen att bli magsjuk på natten, spydde som en gris och trodde seriöst att min sista stund var kommen. Jag blir väldigt liten vid magsjuka! Känner mig som ett barn och tycker otroligt synd om mig själv.

Hur som helst idag har jag hunnit med att städa, tänkte ta mig en dusch strax och bara känna mig pigg och alert inför dagen.

Tänkte tipsa om ett bra fotbad för trötta fötter eller hur man ska säga.
Olivolja, varmt vatten och flytande honung, lägg fötterna i det i 40 minuter och poff dina fötter känns piggare och gladare igen. Passa på att fila fötterna och måla på något fint nagellack. Vardagslyx som piggar upp framför allt efter en dag med magsjuka!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Tiden har en förmåga att förändra saker.

 • 21 februari, 2013 at 18:13
  Permalink

  Nej men usch magsjuka igen. Tyckte nyss ni hade det. Inte konstigt att du känner dig liten då, det är ju bland det värsta som finns så då har man all rätt att tycka synd om sig själv!

  Reply
  • 23 februari, 2013 at 09:58
   Permalink

   kackmarie – MMm, jag tycks vara extra känslig just nu :/

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: