Brist på rubriker!

William är hos Björn denna helg och igår hade jag oturen att bli magsjuk på natten, spydde som en gris och trodde seriöst att min sista stund var kommen. Jag blir väldigt liten vid magsjuka! Känner mig som ett barn och tycker otroligt synd om mig själv.

Hur som helst idag har jag hunnit med att städa, tänkte ta mig en dusch strax och bara känna mig pigg och alert inför dagen.

Tänkte tipsa om ett bra fotbad för trötta fötter eller hur man ska säga.
Olivolja, varmt vatten och flytande honung, lägg fötterna i det i 40 minuter och poff dina fötter känns piggare och gladare igen. Passa på att fila fötterna och måla på något fint nagellack. Vardagslyx som piggar upp framför allt efter en dag med magsjuka!

2 kommentarer

  1. Nej men usch magsjuka igen. Tyckte nyss ni hade det. Inte konstigt att du känner dig liten då, det är ju bland det värsta som finns så då har man all rätt att tycka synd om sig själv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: