Bilköp, jag vill ju köpa bil relativt snart. Det är inte de minsta kul att åka buss dagligen och därmed ofta på olika bilar. Något som var ett krav på bil förut var” tonade rutor” när jag var yngre tyckte jag sånt var så häftigt. Att åka i en bil där man kunde se ut men inte in. Det har ju andra funktioner idag, nu förstår man att de mer skyddar för solen. Det finns ju många olika varianter av solskydd bland annat den sorten som man kopplar ihop med rutan utan att behöva klistra fast den, sånt gillar jag. Det är ju hemskt jobbigt att hålla på med klister och annat, speciellt när man likt mig är relativt bekväm av sig. Jag vill bara kunna stoppa dit de jag vill ha och sedan vips fungerar det. Solarplexius verkar väldigt bra, tänk att bara sätta fast och köra utan krångel. Eller vad tycker ni?

4 kommentarer

  1. håller med dig, när jag köpte min direkt jag tagit körkort så köpte jag baslåda och tonaderutor, min pojkvän var duktig med bilar så han satte fast plasten på rutorna, och nu i efterhand är jag glad att jag har det för det är mindre insyn i bilen, dock undrar jag varför jag har en baslåda i skuffen, helt onödigt och tar bara upp plats 🙁 men det är väl så när man var yngre 😉

  2. Sistnämnda har vi o visst det är smidigt o slippa det andra krångliga o sen att det går o ta bort när man vill. Men. Det går ju icke att veva ner rutorna när det sitter sånt där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: