Att nästan slå ihjäl sig.

Klev glatt av bussen för att möta William, det kom en drös med brandbilar varav en stannade vid övergångstället. Jag ville skynda mig över så de skulle slippa vänta och tror ni inte på fan att jag där och då vurpar och flyger handlöst framåt. Jag riktigt kände hur handleden fick ta emot samt knäna och ser en lastbil bara en meter ifrån mitt huvud… Fort upp på benen och skynda hem känner hur blodet rinner efter benet och det enda jag tänker är JÄVLA FALUN!
Jag kan inte låta bli, jag blir galen på den här stan som slungar upp drivor med snö efter hela trottoaren så att man ska behöva KLIVA jättekliv över, jag hatar också denna stan för de uppenbarligen inte vet att SAND är en jävla bra uppfinning för fotgängare! Jag har ont idag, ont i nacken (så klart, jag får ALLTID ont i nacken när jag skadat mig), knät som är sönderslaget och i handleden. Jag är inte glad jag är sur och ynklig.

Skulle inte vilja kalla dagen för en skitdag för de har den inte varit, men jag är förbannad på Falukommun som inte kan sköta sina vägar. I ren protest ringde jag och klagade och fick till svara; “Om det är någon tröst ska vi ta bort alla drivor inatt” i natt ja. MEN de kunde ni förfan gjort för flera veckor sen.

Surkärring = jag!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “Att nästan slå ihjäl sig.

  • 20 februari, 2013 at 19:56
   Permalink

   Fru Enroth – Sjuk trebarnsmorsa – Har ont fortfarande men blir bättre. Var riktigt grinig där när jag ramlade dock. Kram 🙂

   Reply
 • 19 februari, 2013 at 20:17
  Permalink

  Usch och fy! Det låter inte bra alls!

  Reply
 • 20 februari, 2013 at 11:22
  Permalink

  Ajdå.. Skicka in detta inlägget till kommunen vettja!

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: