Dark Mode Off / On
Questions & Answers

What about me.

20130221-161005.jpg

William fotade mig innan jag drog mig ut för att ge mig i väg för jobb och öppet hus på jobbet, 17-19 kommer nog bli bra. Bytte kläder kände för att känna mig lite fräschare, efter en dag i -14 utomhus så vill man gärna byta om. Blev mina nya jeans från gina, stövlar från dinsko, tshirt cheap monday och kavaj? Från house of lola, sjal från blingo (hösten 2012 kollektion) Kände mig genast mycket gladare och piggare.
Nu är jag redo för frågor rörande verksamheten.

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: