Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

Så trött, så egen.

Är verkligen sjukt trött och jag har en känsla av att jag trots att klockan bara är halv nio strax kommer befinna mig i sängläge. Oh my! Öppet hus gick bra gick smidigt och smärtfritt förbi. Inser lite då och då att WOW det är liksom bara dryga 3,5 månader kvar till sommarlovet. Va fan hände liksom? Började jag inte jobba nyss? Fick jag inte nyss min första elevgrupp? Helt sinnessjukt hur fort detta år gått, det är torsdag idag också förövrigt TORSDAG! Imorgon är det fredag och de känns faktiskt ganska skönt tycker jag. Är house of lola visning hos mig imorgon så är du sugen på att beställa genom mig och få kläder/faktura hemskickad skriv en kommentar här så fixar jag det åt dig. Deras kläder är så mjuka och fina att man MÅSTE ha minst ett av deras plagg i garderoben och de är dagens sanning.

Naje nu ska jag nog sova faktiskt.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: