Happ då var det söndag igen då, imorgon är det jobb igen. Fyra veckor sen är det PÅSK! Grymt skönt, efter påsken går det alltid skitfort fram till sommaren. Sen är det mycket roligare att jobba nu när solen tittar fram mer och mer. Är värre när det regnar och är mörkt då blir man trött nu kommer piggheten och man blir glad inombords!

Har i alla fall kollat klart på alla avsnitt av American horror story nu och den är helt okej när man väl kommer in i serien så det blev en addade till på min serielista. William spelar lite på datorn just nu, själv gör jag inte så mycket mer än glor här. Stormade som fan i natt så trodde flera gånger att det skulle flyga något genom fönstret men klarade mig. William vaknade och frågade vad som hände och kom över till mig för han kände sig lite osäker helt okej dock har han sovit tvärs över sängen! Jag har en 180 säng och höll på att ramla ur för han använde min mage som huvudkudde. Han sov i alla fall till nio så jag fick sovmorgon, skönt för de behövs inför laddning av en ny arbetsvecka på tisdag är det AP-träff så då kommer jag jobba från 8:00-18:00 såna dagar är man ganska mör i kroppen vill jag lova.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: