Jag har verkligen blivit såld på parfymer på sista tiden. Jag verkligen går runt och smådoftar i butikerna igen, som förr innan jag blev mamma. Jag hade en period som yngre när parfymer betydde massor. Sen blev jag mamma och intresset svalnade för att nyligen blomma upp igen. Parelle har ett stort utbud av parfym både för kvinnor och män. Jag blev helt såld där och har nu letat i massor. Det finns flera varianter av min favorit Naomi Campbell, jag fick Cat deluxe av min syster för några år sedan och den var en klar favorit, jag funderar på om jag ska köpa den till min samling eller prova någon ny?

2 kommentarer

  1. Jag tycker att det är roligt att prova nya dofter, men samtidigt är det roligt att köpa sådana man redan har haft! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: