Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Glädjen i en ny doft.

Jag har verkligen blivit såld på parfymer på sista tiden. Jag verkligen går runt och smådoftar i butikerna igen, som förr innan jag blev mamma. Jag hade en period som yngre när parfymer betydde massor. Sen blev jag mamma och intresset svalnade för att nyligen blomma upp igen. Parelle har ett stort utbud av parfym både för kvinnor och män. Jag blev helt såld där och har nu letat i massor. Det finns flera varianter av min favorit Naomi Campbell, jag fick Cat deluxe av min syster för några år sedan och den var en klar favorit, jag funderar på om jag ska köpa den till min samling eller prova någon ny?

2 Comments

  1. Jag tycker att det är roligt att prova nya dofter, men samtidigt är det roligt att köpa sådana man redan har haft! 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa