Jag har fått upp intressen den här våren. Nya dofter, nytt inre, nytt yttre? Kan man säga så? Idag strosade jag runt i mina fina nya ROSA jeans och stor njöt. Jag som egentligen inte alls gillar att synas bland folk känner mig dags för att glänsa. Sidan Uniprice har en mängd fina kläder, skor, accessoarer, väskor för barn, kvinnor och män. Sidan är en prisjämförelsesajt där du som kund kan hitta de billigaste priset på de du söker. Perfekt om du som jag söker på en skinnjacka och du får flera alternativ där du kan hitta den billigaste. Det är ju aldrig kul att köpa ett plagg för att inse att det var billigare på ett annat ställe. Detta hjälper Uniprice dig med, perfekt sida. Eller hur?

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: