Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

En dag som mamma.

Idag har jag fått sköta om en sjuk William. Han har haft feber hela dagen och åkte till Björn för att sova där över natten. Jag ska jobba imorgon så vi delade tiden, bättre att dela än att man tar hela själv.
Jag följde med till Björn och han bjöd på jättegod lax med spenat jag ville verkligen ha spenat förmodligen för jag saknar lite järn i kroppen idag. Har fått med mig järntabletter i alla fall så börjar med dom imorgon.

Nu ska jag se på lite serier och sedan sova.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.