Röjer.

Ibland får jag energi från ingenstans just nu är det sån energi som talar om för en att nu är det dags att röja hemma. Det har jag sysslat med idag, jag har slängt och plockat i saker. Funderat över vad behöver jag spara och vad behöver jag inte spara? Såna här dagar är man alltid väldigt glad när man går och lägger sig. Ska försöka ta mig till tippen i veckan så ska jag samtidigt låta brorsan få sakerna han köpt av mig. Då får jag hela stora klädkammaren tom, jag funderar på att göra något åt de fula hyllorna där inne. De är träfärgade och verkligen inte alls speciellt hemtrevligt att kika på. Jag tänkte därmed om man kanske kan köpa något som täcker över dem? Så det blir lite mer mysigt när man kliver in i klädkammarna. Den stora funderar jag till och med på om man kanske kunde göra om till något form av gästrum? Köpa någon lite säng eller så och sedan ställa in där, då vid eventuellt besök kan ju personen sova därinne. Tankarna spirar, får se om jag gör slag i saken bara.

William sover och jag ska bege mig mot sängen och göra det samma. Imorgon är det arbetsvecka igen, helgen gick lika fort som alltid. Är i alla fall denna vecka och sedan 4 arbetsdagar till Påsklovet. PÅSKLOV liksom! Snart sommar!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “Röjer.

 • 17 mars, 2013 at 21:17
  Permalink

  Känns igen, jag har med massa energi och startar upp olika projekt titt som tätt. Ja man kan ju undra var all energi kommer ifrån.

  Reply
  • 18 mars, 2013 at 21:41
   Permalink

   Carin – gravid – Det är ju visserligen skönt de gånger man har det så 😀

   Reply
 • 17 mars, 2013 at 22:04
  Permalink

  Ibland är de bra att rensa lite. 🙂
  Hoppas du haft en fin helg 🙂
  ska snart hoppa isäng .
  kramar

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: