Sitter på bussen mot jobb och måndag igen. Veckor, skillnaden mellan veckor är att de ser olika ut trots sju dagar med samma namn. Måndagar känns alltid som en dag där helgen känns passerad och en ny vecka är långt borta. Hur tar man då vara på en hel vecka? Hinner man med allt som tänks? Hinner vi med att uppleva hela veckan? Veckor, måndag till söndag, dagar, veckor och år. Timmar och sekunder, varje liten stund vi lever tid att ta vara på tid att njuta över. Tid den lilla tiden.

12 kommentarer

  1. Dagarna, veckorna, månaderna och åren bara springer iväg sen jag fick barn. Helt sjukt vad fort det går. Har lovat mej själv att ta vara mera på tiden så det ska jag försöka med.
    Hoppas du får en bra dag !

  2. usch va mycket man kan fundera kring, dagar och tiden.. gör mig tokig ibland.
    Kan bara säga att jag gillar mitt jobb då jag tex jobbade fredag-lördag och söndag sen är jag ledig idag, sen jobbar jag någon dag och är ledig igen. Jag gillar det, jag skulle aldrig klara av ett 7-4 jobb tror jag. men hoppas du trivs på ditt jobb 😀 ha en bra dag!

  3. Nya veckan kommer fort, även jobb för min del samt utbildning. Men först kaffe hos min äldsta och vi har en underbar sol 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: