Då jag har dåligt med blogginspiration kom jag på en liten lek. Jag tänkte låta er ställa några påståenden om mig, ni som läser och känner mig lär ju uppfatta mig på något sätt. Det skulle därmed vara kul om ni ställde några påståenden som jag sedan kan svara, sant eller falskt på. Kanske vad ni tror jag är på för sida politiskt, kanske något mer intimt? Fråga på så ska jag svara er om uppfattningen ni har om mig är sant eller falskt. Skulle vara skitkul om ni frågade påstå lite.

10 kommentarer

  1. Jag påstår att du använder dig av baddräkt vid sommarbadet, du skulle aldrig sätta på dig en bikini.. och du är rent av en badkruka 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: