Zzzz

Jag orkar inte se någon serie idag är alldeles för trött, varit trött i flera timmar så känner att det snart är lika bra att sova. Har haft lite ont i halsen hela dagen, så vet inte om det är sjukdom på infart HOPPAS inte! Blir i alla fall oönskat snöväder som jag förstått det, så tragiskt jag som vill ha vår och vackra vårblommor inte massa skitsnö!

Ska buttra mig mot sängen nu.

Godnatt!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Zzzz

 • 18 mars, 2013 at 22:32
  Permalink

  Den där jäkla snön den började singla ner här just nu 🙁 vill också ha vår.
  Men den kommer 🙂 lovar.

  Reply
  • 20 mars, 2013 at 15:43
   Permalink

   Liw – mamma till två inom 16 månader – Ja lika här 🙁 . Inte kul med detta väder :/

   Reply
 • 19 mars, 2013 at 17:16
  Permalink

  En aning trött här med, men jag skall bänka mig för att se nåt avsnitt av breking bad innan nattjobbet.

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: