Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Zzzz

Jag orkar inte se någon serie idag är alldeles för trött, varit trött i flera timmar så känner att det snart är lika bra att sova. Har haft lite ont i halsen hela dagen, så vet inte om det är sjukdom på infart HOPPAS inte! Blir i alla fall oönskat snöväder som jag förstått det, så tragiskt jag som vill ha vår och vackra vårblommor inte massa skitsnö!

Ska buttra mig mot sängen nu.

Godnatt!

4 Comments

  1. Den där jäkla snön den började singla ner här just nu 🙁 vill också ha vår.
    Men den kommer 🙂 lovar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: