Jag har följt serien sedan 2009 eller om det var 2008 blir osäker. Det enda jag till 100% vet är att jag var besviken förra säsongen men nu när det är sista någonsin så känns det som serien får upp sin grej igen. Jag satt och smågrät lite och de här avsnitten kommer verkligen känns jobbiga, det märks att det är något som kommer hända den här säsongen när man ser trailers och jag är positiv för de nya avsnittet. Aldrig gillat när serier läggs ner eftersom jag gillar att följa folks liv, jag lever mig in i tvserier och det känns som karaktärerna är ens kompisar typ. När serier läggs ner är det precis som ens vän dör eller något. Lika är jag med böcker, kände samma när jag läst klart Harry Potter.

Nog om de, jag har jobbat idag och haft ont i halsen. Träffade Lisa efter jobbet och tog en pizza vilket gav mig dåligt samvete har inte ätit något sånt onyttigt på länge men det var idag och ska dröja tills nästa tillfälle. Inte värt ångesten känner jag.

William är hos Björn då det är studiedag för William imorgon, och Björn tog ut semester.

Nu ska jag sova för jag är trött. Lägg gärna in fler påståenden i inlägget under. Flera har gett redan nu och de är askul men är skitkul med fler också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: