Ha! Det är fredag! William är i skolan men ska till framtidsmuseet idag, i samma stad som jag jobbar i. Kommer dock åka hem efter han lämnat stan och jag jobbar längre bort så han och jag kan inte ses här. Däremot ses vi när jag kommer hem, tänkte se någon film med honom ikväll och bara ha mys. Gillar fredagar med lite ledighet i sikte!

4 kommentarer

  1. Fredag har en särskilld klang, även för mej som ska jobba hela helgen=)) Alltid trisst när shower och så inte är så bra som man tänkt men vi fick träffas och ha en härlig stund så det är ändå ok!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!
%d bloggare gillar detta: