Kampanj.com

Nu har jag hittat den perfekta sidan för mig, kampanj.com. Som ni som läser här säkert redan märkt och kanske rent av vet? Hittar jag ganska ofta reaprodukter eller saker till lägre pris. Därmed verkligen älskar jag sidor där du som kund får tag på roliga erbjudanden av olika slag. På kampanj.com finns erbjudanden från flera nätkedjor, och för mig som är en CDON-nörd så hittade jag flera roliga erbjudanden som jag blev sugen på. Kampanj.com har delat in kategorier för det du som kund söker, en kategori för barnprodukter, böcker med mera. Det finns även erbjudanden lokalt för personer som bor i storstäderna. För min del skulle jag vilja påstå att såna här sidor verkligen får mig att bli helt WOW i kroppen. Rabatter är min last, lika som det är min last att nappa för erbjudanden i mataffärer, klädaffärer eller vart jag nu befinner mig där det finns en röd lapp eller texter som: Köpt tre produkter och få en badboll. Jag har en stor kärlek till kampanjer, har du det också tycker jag du ska ta och besöka kampanj.com speciellt idag när många fått lönen och föräldrapenningen.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Kampanj.com

  • 25 mars, 2013 at 12:14
    Permalink

    Oh, rea och rabatter är trevligt=)
    Hoppas du läste hela inlägget om “lchf-religion” hon skriver jättebra, hihi

    Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: