Kolik?

Om vuxna kan ha kolik har jag det till 99% just nu. Magen är som en jordglob och enda sättet att inte dö sv smärta är att ligga på magen eller sitta på toaletten. Jag bryter ihop, har kräkts en gång och insåg att magsjuka eller kolik är vad jag lider av just nu. Klockan är 01:22 och jag är trött, utmattad och uppspänd.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “Kolik?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: