20130328-064726.jpg

Känner mig naken insåg att jag glömt sätta på mig örhängen. Har det varje dag men jaja, får väl helt enkelt känna mig naken idag. Skumt det där med smycken, kläder och annat som sätter en prägel på ens yttre identitet.
William är i skolan utklädd till Påsk-karl som han själv uttryckte det. Hans skola har den stora påsksmällen idag då all personal och de barn som vill är utklädda och lärarna dramatiserar saker.

Nu ska bussen mot skärtorsdag och jobb gå åt mig, utvecklingssamtal står på schemat och sedan är jag ledig tills tisdag då jag jobbar 3 timmar för att sedan vara ledig igen. Grymt skönt!

Relaterade etiketter:

14 kommentarer

  1. Ahh, och en annan är urdålig på att sätta på sig örhängen, jag har dem men de ligger i smyckes skrinet och skräpar.

  2. Långledig påsk lät ju härligt!! Sicken snygging du skickar iväg idag=))
    Alla som läser min blogg verkar tycka det är självklart att nötter är bättre än godis… men inte dietisten… suck;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: