Fan va duktig jag känner mig, jag har städat i stort hela dagen. Började rensa ur klädkammaren så nu är den tom, får se blev osäker på det där med dagbädd om det kommer få plats så får se om jag köper trådbackar istället och ställer upp några sådana på rad då kanske man kan ha finare kläder i den garderoben, typ klänningar och finare tunikor och sen låta koftor och sådant hänga i mina andra garderober. Då skulle jag kunna ha lite finare skor inne i den klädkammare också, typ stövlar och pumps och sånt där.

Hur som helst känns det i alla fall väldigt rent och fint här hemma. Väntar på att diskmaskinen ska bli klar från sin rengöring så jag kan stoppa in lite disk i den, sen blir det väl en lugn kväll. Klockan är ju liksom redan över sju.

Just ja, jag har hunnit med en tripp till maxi också där jag handlade mat och annat för månaden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: