Snart är påsken över och inte mig emot. Personligen ska jag ta och hoppa in i duschen alldeles strax och sen tänkte jag fortsätta röja i min klädkammare. Alla har vi olika mål med dagarna, detta mål känns ganska viktigt eftersom jag verkligen vill få det FINT därinne.

William är med Björn, och Björn ska på hockey senare idag så då ska William vara borta över dagen och natten. Själv ska jag försöka att bara göra fint hemma. På onsdag kommer det hit en reporter föresten, det har jag nog inte berättat. Jag kommer bli intervjuad för en tidning, mer om det kan jag berätta om efteråt.

Nä nu tar jag en dusch så hörs vi senare!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: