En dag med tvserier.

Har kikat på lite serier i brist på annat. Riktigt underhållande, en av mina hobbys. Har plöjt igenom Dallas, Grimm, Beauty and the Beast och Nashville. William är fortfarande borta och Björn smsade nyss och undrade när jag kunde komma dit för han var hungrig. Får väl strax åka dit, ska bara buda på en my little pony jag vill ha. Får väl se om det blir någon vinst eller inte. Förmodligen kommer jag inte vinna den, men man kan ju alltid hoppas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: