Kanske har de kommit tidigare och jag inte hört de tidigare. Ljudet av måsarna, jag blev varm i kroppen och tittade upp på himlen där de flög fram. VÅR! Jag kände känslan av VÅR! Det är vår i Dalarna, det känns i luften dropp från taken, vatten som rinner efter trottoarkanten, känslan av hur den varma solen slås mot ansiktet. Det är kanske kallt i skuggan men i solen värms huden. Det är vår! Jag älskar denna period och hoppas på en vacker sommar, jag hoppas på en sommar med sol och het värme som slås mot min bleka hy. Våren och sommaren är fantastiskt!

Dagen har bestått av att umgås med Lisa, vi satt på hennes balkong och drack te och pratade om allt mellan himmel och jord. Gick till Sibylla och åt lite kycklingburgare, sista dagen för denna vecka med onyttigheter nu gäller vanlig och hälsosam mat igen.
Jag har haft träningsvärk i magen hela dagen och det ser jag självklart som någonting positivt, jag småtränar hemma. Dock känner jag mer och mer att jag skulle vilja gymma igen, frågan är dock om man kan få någon form av bidrag för sånt via jobb? Det verkar som vissa arbetsplatser har såna saker men jag vet inte hur de ser ut och inte heller hur sånt där fungerar. Det enda jag vet är att jag verkligen skulle vilja spendera lite tid med att gymma.

Annars är det lugnt. William sover hos Björns farmor och farfar i natt och här sitter jag och väntar in timmen för att sova, ska jobba tre timmar imorgon. Tre timmar med utvecklingssamtal det kommer bli toppen!

Hoppas ni haft en fin dag i solen ni också!

6 kommentarer

  1. Jag har turen att få bidrag från mitt jobb så nu har jag verkligen tagit tag i detta och börjat gå till gymmet någon eller några gånger i veckan. Härligt!
    Fast själv sitter jag här och är besviken över att jag INTE har träningsvärk i magen efter gårdagens pass men men…då vet jag att jag skall ta i mer nästa gång 🙂

    1. Martina – Smart, jag undrar om det är lika där jag bor eller inte. Känner att jag borde kolla upp saken på måndagen. Det är härligt med träningsvärk och jag vill börja gymma. En start skulle ju vara en form av friskvårdspeng :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: