Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Presentkort.

Jag likt många andra gillar presentkort. Tänk var mycket kul man kan göra med sånt eller hur? Just nu är påsklovet här i Dalarna nästan slut, nästa lång lov och tid för roligheter blir till sommaren och sommaren ser jag självklart framemot. Jag söker gärna efter roliga aktiviteter och upplevelser på nätet för att hitta spännande saker att göra. Genom min sökning hamnade jag på en sida där du kan köpa upplevelser med ett presentkort . Det finns massa spännande saker att göra med dessa presentkort, varför inte ta med familjen och gå på spökvandring? Provåk en Ferrari. Om inte detta är det perfekta sättet att spendera en en dag tillsammans med familjen så vet jag inte? Tänk dessutom att på morgonen, samtidigt som ni äter frukost ge detta presentkort på upplevelse till sitt barn? Hade inte det varit väldigt speciellt och kul för hela familjen. Semestrar ska spenderas med de närmsta tycker jag och då gäller det att planera och utföra stordåd dessa dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.