Sitter och lyssnar till ljudet av grabbarna som äter frukost. Själv sitter jag här, jag tänkte att de nog kunde ha lite tid för sig själv där i köket så äter jag min frukost själv om en liten stund.

Idag är det lördag och de betyder således att ledigheten snart är slut och att det bara är två dagar kvar att ta vara på. William lär ju se sin dag framför minecraft även om jag inte kommer godkänna att han sitter där med sin kompis hela dagen. Ut med er ungar är väl något jag tycker är minst lika viktigt! Frisk luft på våren och sommaren, inne lek på vintern vi får för lite D-vitaminer här i Sverige och då är det bannemig bra om de är ute denna tid på året.
På tal om vitaminer och annat fick jag ångest i torsdags efter jag köpt Colgate tandkräm och hörde på radion att de med andra produkter innehåller höga halter av farliga substanser som är hormonrubbande. Känns ju himla roligt att borsta munnen som är så känslig med saker som kan påverka ens hormonbalans, framför allt för mig som använder menskopp och vägrar äta preventivmedel på grund av att sånt där KAN rubba ens hormonbalans. Usch!

På tal om sånt, jag använder vårda tvättmedel just nu. Men tanken har slagit mer mig och mer att prova tvättnötter, nu är det dock så att råd och rön hävdar att det endast är lurendrejeri och så vet man ju inte huruvida det är bra eller inte. Samtidigt vill jag använda saker som är skonsamt mot huden, jag med allergi känner att det är VIKTIGT att ta hand om huden. Använder någon av er tvättnötter?

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: