20130406-160228.jpg

Min traderavinst.

Lemon drop och Baby Lemon.

4 kommentarer

  1. OMG! Jag bokstavligen tappade hakan! Baby Lemondrop är inte en av de vanligaste direkt och så fina de ser ut va me! Grattis! Gu va kul att du också börjat berätta mer! 🙂

    1. Nightflies – Kul 😀 . Jag hade/har en från jag var barn. Men hennes ena öga var förstört och min lillasyster hade målat henne i ansiktet så försökte få bort det och då följde andra ögat med 🙁 . Kände att jag fick lov att ha en till så hittade dessa två på tradera :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: