Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Kläder

Vandra en mil i dessa skor och be om att dö!

010

011

Riktigt fina, riktigt söta och verkligen underbara. Men fy helvete varje gång jag provar dem på mina fötter känner jag att avrättningen är nära. Dessa skor är att förlika med tortyr… Vill man vara fin får man då verkligen lida PIN!

6 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: