Tog ingen bild men dagens mat bestod av kycklingröra i form av blue cheese sås (en burk blue cheese + en burk creme fraiche ihop blandat med kyckling). Så sjukt gott!

Björn och jag åt ensamma eftersom vår gemensamme son skulle upp till bästisen i tio minuter och har inte återvänt ännu… Han är således över 30 minuter försenad och jag tänker väl spontat att den här gången ska han få äta själv utan att jag ska behöva springa och leta rätt på honom. Säger jag att leka i tio minuter är vad som väntar förväntar jag mig inte att behöva vänta på honom hela kvällen… Envisa draget ligger i familjen.

Söndag kväll nu då, och imorgon börjar en ny arbetsvecka igen. Tänk att tiden går så himla fort? Det känns ju fan som man inte hinner börja helgen innan den är över, men nu är det 9 veckor kvar tills sommarlovet. NIO veckor! Vart fan tog dom vägen liksom? Var det inte nyss jag började jobba? Detta året bara kom och försvann lika snabbt. Men härligt är att våren tycks ha kommit i alla fall, peppar, peppar. Vår utan sol i och för sig!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: