Hur skulle du se ut om du aldrig hade ändrat något med ditt utseende?
Som nu, har aldrig ändrat något med mig själv.

Vad ska man göra för att få dig irriterad?
Hmm rent spontant borde denna fråga vara den motsatta, vad ska man göra för att INTE få mig irriterad. Jag föddes irriterad och upprörd.
Jag kan störa mig på massa saker, några exempel: Inte fälla ner toasitsen, vara korkad (jag har skitsvårt för korkade människor), skrika och gapa (jag vill strypa folk som skriker och gapar.), vara överdrivet trevlig på att onaturligt sätt, falska människor. Fimpar som hamnar på min balkong, ostädade trapphus och soprum, hundskit efter vägkanten.

Vad är meningen med livet?
Att fortplanta sig. Rent spontant är väl de hela syftet med att leva, vi lever för att föra våra anlag vidare. För mig är det verkligen så, BARN är meningen med livet.

Har du några komplex?
Min mage, den hatar jag. Vad jag än gör tycks den förbi rund med luft… Blivit bättre sedan jag slutade med lök i alla fall.

Vad är du nöjd med, när det gäller dig själv?
Jag gillar mina ögon, sen är jag väl i stora hela ganska nöjd med hur jag ser ut. Jag menar, jag försöker inte förändra det jag har. För den sakens skull
har jag inte bra självförtroende för det har jag inte. Men grejen är den att jag faktiskt försöker att inte tänka så mycket på hur jag ser ut utan försöker acceptera
mig som den jag är. Förutom just magen då, vilket förmodligen hör ihop med att jag alltid vill banta och har haft ätstörningar i så många år vilket kanske mer
hänger ihop med insidan egentligen. Var jag fullt nöjd med mig själv på insidan kanske inte magen varit sånt stort problem?

Hur viktigt tycker du det är att vara kär i personen man har sex med?
Här är begreppet kär som jag hatar, hur vet man att man är kär i någon? Är kärlek det där pirret man känner i början? Jag menar man kan älska någon annan men inte fan springer man runt med pirret och spänningen år ut och år in. Det är svårt, jag kan faktiskt inte svara på frågan.

Skulle du kunna plastikoperera dig?
Nej, jag har aldrig drömt om saken heller. Dock tycker jag det är bra att sånt finns för de som vill göra operationer.

Hur länge har du varit olyckligt kär som längst?
Hmm här förutsätts det alltså att man varit olyckligt kär, och då KÄR igen. Jag har fått mitt hjärta krossat och varit väldigt ledsen under en lång period som yngre. Men olyckligt kär vet i fan? Det var ju efter den där pirriga känslan försvunnit.

När kysste du någon senast?
Helt ärligt det minns jag inte.

Vilken låt går på repeat hos dig?
Hmm, ingen. Brukar dock kunna vara Eddie Meduza under vissa perioder för gamla minnens skull.

Vilket är ditt favoritämne i skolan, just nu?
Går inte i skolan längre! YEAH! Fast har alltid varit svenska.

Vilken ämne gillar du minst?
Samma svar, fast svaret blir matematik för det är långt ifrån min starka sida. Jag är helt enkelt ingen logiker.

Vilken färg har dina naglar just nu?
Genomskinligt med glitter.

Vem är din kändiscrush?
Får väl blir Ian Somerhalder.

Vilken klass börjar du i?
Ingen.

Favorittid på dagen?
Svårt, spontant skulle jag nog kunna säga runt 12, halva dagen har gått men man har ändå så mycket kvar av den.

Har du blivit jagad utav polisen?
Nej. Däremot drog man väl från någon privatfest som yngre när polisen dök upp. Eller att man “snabbt” försvann där polisen kom och man gick med diverse alkohol.

Är du singel nu?
Ja.

Är du redo att satsa på ett seriöst förhållande nu?
Ja det är jag väl, mer redo för seriöst än oseriöst i alla fall.

Vem av dina vänner vet mest om dig?
Svårt, antar att det är någon av: Anna, Lena, Sofie eller Lisa. Jag har nog berättat mest för dem av alla.

Vilken är din riktiga hårfärg?
Brunt med ljusa slingor.

Brukar du komma i tid?
Ja! Jag är punktlig, jag hatar dessutom när folk kommer försent. Sånt gör mig stressad, jag går heller till ett ställe 30 minuter förtidigt än kommer i sista minuten.

När gjorde du senast något riktigt dumt?
Vet inte, grejen är den att jag sällan gör dumma saker eftersom sånt inte längre ger mig någon tillfredsställelse.

Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
När jag och Anna var på CCW 2009 var det ett gäng karlar som sa att jag var väldigt lik Tarja som sjöng i Nightwish (hmm?) men annars har jag aldrig hört något sånt.

Vad faller du för hos det andra könet?
HEHE! Med risk att verka något konstig så ger jag mig på denna fråga. Jag gillar odrägliga karlar, jag charmas av karlar som är stora i käften och är lite bad boys. Jag tycker för snälla killar är lite skrämmande, jag vill att karl ska kunna fixa saker det är manligt. Ögonen är något jag älskar att titta in i.
Fast egentligen är jag fel typ att svara på sånt här eftersom en karl mer eller mindre måste säga till mig att de är intresserade för jag fattar inte sånt. Jag har inte självförtroende för att fatta att någon kan vara intresserad av mig på riktigt.

 

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: