20130420-085234.jpg

Jöpp, jöpp! Glad lördag, dock befinner jag mig fortfarande nerbäddad i sängen trots att klockan är ganska mycket och jag vaknade 6:00. Orka kliva ur sängen? Vissa dagar är att bara helt underbar att befinna sig nedbäddad och inte kliva upp, jag ska så klart bege mig ur sängen, här kan man ju inte ligga hela dagen hur skönt det än må vara.

Hur ser era lördag ut? Vackert väder? Skrikande fiskmåsar?

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: