Kände att det var dags för att förnya headern. Den andra kändes vintrig och denna blev lite mer för våren. Dessutom såg jag en viss form av humor blandat med allvar när jag tog en bild på mig själv och Iphonen eftersom många i min närhet tror att telefonen vuxit fast i min hand, att jag skulle skydda den med mitt liv som William. Grejen är väl den att det varit så med alla mobilen från min första jag fick 2000 tills den jag har idag. Fler som känner igen sig? Beroendet av telefonen?

Hur som helst ny header.

Namnlöst-1

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: