Drog med William ut på en promenad och fotografistund. Riktigt härligt och varmt. William var nöjd med promenaden och jag med. Plockade lite tussilago, spanade runt i solskenet och kände vårens härliga dofter. Spännande egentligen att det idag är den 20 april, det betyder således att det snart är Maj, och med maj börjar sommaren göra sina intåg. En av bilderna kan det se ut som William klottrar på, självklart gör han inte det. Han tog upp en sten och lossades att han klottrade på väggen, det var redan där. Så ingen behöver få tuppjuck och spåra ur, vi är nämligen helt oskyldiga!

006Älskade barn

008Mitt livsglädje.

016Klotter.

018Yea!

027Vägg.

029Tussilago.

030Plockar.

032Luktar

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: