1. Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till? – Det är hemligt.
2. Vad kan du verkligen INTE äta? – Mycket! Jag är otroligt kräsen i maten.
3. Vilken var den senaste filmen du såg? – Såg nästan hela “The Rocky Horror Picture Show” med brorsan på netflix igår.
4. Har du bra självförtroende? – Nä de skulle jag inte påstå.
5. Äger du en onepiece? – Ingen äkta men en fejk jag fick via VR för något år sedan.
6. Snusar eller röker du? – Nej. Aldrig provat heller.
7. Beskriv ditt drömutseende.. – Vet inte? Jag har nog aldrig funderat i de banorna.
8. Skriv namnet på någon du ser upp till – Mamma?
9. Någon du har kysst – Min spegelbild ;).
10. Den du saknar – William! <3
11. Den du senast sov över hos – Björn.
12. Vem skrev du senast med på Facebook? – Anna.
13. Är du nöjd med din profilbild på Facebook? – Jo de är jag väl.
14. Vad väljer du, godis eller chips? – Godis i så fall.
15. Hur många har du haft sex med? – Passar denna vidare.
16. Skäms du över någon som du haft sex med? – Misstag har väl alla gjort?
17. Har du rykten efter dig? – Vad isåfall? – Har jag haft. Kommer från en by från början så det säger väl allt?
18. Din absolut sämsta egenskap? – Min ständiga oro i själen.
19. Din bästa egenskap? – Skulle tänka mig att det är för jag är rätt snäll, vänlig och pratar med alla. Jag har inga problem med att hjälpa folk och sånt.
20. En låt du är beroende av just nu – Ingen.
21. Vad stod det i ditt senaste inkomna sms? – Om jag kände någon som ville köpa hundvalpar.
22. Har du kysst ett ex efter att ni gjort slut? – Ja…
23. Kan man vara vän med sitt ex? – Ja det kan man, med tillräckligt bra relation så går det.
24. Har du kysst en kompis? – Ja.
25. Hur ofta dricker du alkohol? – Sällan, jag har inget större behov av att dricka alkohol egentligen. Gör det mest av sociala skäl men kan lika gärna vara utan. Det kan beror på att jag tröttnade eftersom jag festade mer eller mindre varje helg från 15-19, jag fick mina fyra år av festande.
26. Vad är din åsikt om droger/folk som tar droger? – Jag tycker inte droger är bra i något fall, alkohol och cigg är inte bra det heller även om det inte per automatik räknas som droger. De skadar kroppen oavsett vad man tycker. Jag vet folk som gått ner sig jävligt mycket i sånt där, folk som dött och därmed så tycker jag att det INTE är bra. När någon är missbrukare tycker jag samhället borde hjälpa till mera för att få personerna ur det. Det här gäller all form av missbruk, så jag tycker väl kanske i stora hela otroligt synd om människor som är beroende av saker.
27. Har du provat på droger någongång? – Inte frivilligt. Jag blev drogad på en fest när jag var 18… Men annars har jag inte gjort det, har blivit erbjuden i nian men tackade nej. Jag har aldrig haft behovet, och har svårt att se att jag någonsin efter jag blev drogad skulle vilja använda droger heller.
28. Hade du kunnat ha distansförhållande? – Kanske? Svårt att svara på när man aldrig haft saken.
29. Vad handlade din senaste dröm om? – En massa barn, var i Maggås där min mormor och morfar bodde. Hade lite halvångest i drömmen. Vet inte varför dock.
30. Vad väger du? Är du nöjd med det? – Är inte nöjd och ska ner. Så de skriver jag inte.
31. Hur lång är du? Är du nöjd med det? – 172,5 känns väl helt okej.
32. Vilken är den bästa svenska filmen? – Vet inte? Kommer inte på någon faktiskt.
33. De bästa svenska skådespelarna? – Vet inte.
34. Vilken väljer du, Harry Potter eller Twilight? – Om det gäller film så blir det väl Twilight då, Harry Potter filmerna är INTE bra och går alldeles för mycket utanför böckerna. Gäller det böckerna så blir det Harry Potter.
35. Ditt humör för tillfället? – Helt okej. Inget att klaga på.
36. En vacker person – William, han är ju mitt allt.
37. Accepterar du okända som vänner på Facebook? – Nej, jag släpper in väldigt få människor på Facebook. Egentligen blir jag rent av obekväm med vissa jag har där redan.
38. Vem kramade du senast? – William.
39. Vem träffade du senast? – Brorsan.
40. Är du kär just nu? – Näe.
41. Någon du vill träffa – Mormor och mamma.
42. När grät du senast? Varför? – Det var ett tag sedan jag grät nu. Jag minns inte varför jag grät då heller.
43. Sminkar du dig varje dag? – Ja, känner mig naken utan smink.
44. Vem är du mest lik, mamma eller pappa? – Min mamma. Får alltid höra att vi är kopior av varandra så.
45. Är du helsvensk? – Ja så vitt jag vet. Pappas sida ska ha något ursprung ur vallon har jag dock fått höra. Men antar att det är långt bak i ledet.
46. Den bästa bloggen? – Min blogg (haha). Skämtar så klart, jag vet inte vilken den bästa är läser flera och de tycker jag är bra allihopa.
47. En artist du inte gillar – Jag tål inte Christer Sjögren så får bli han!
48. En artist du gillar – Svårt, finns många.
49. Är du en nagelbitare? – Nej, jag är sån där som snurrar håret istället…
50. Vad vill du bli när du blir äldre? – Bra fråga. Jag gillar läraryrket i massor och trivs att jobba just nu. Dock tror jag inte att jag blir kvar inom yrket resten av mitt liv. Det finns massor jag kan tänka mig att göra. Utbilda mig inom fotografering, utveckla mig själv inom datorer, lära mig knyta fina buketter eller gå en doula-utbildning. Jag har många drömmar så jag antar att jag kommer utveckla mig själv hela tiden.

 

Fritt fram att kopiera frågorna till egen blogg om ni vill.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: