En söndag och en helg som försvunnit.

Solen har värmt idag och det tackar jag hjärtligast för. Nog är det något speciellt med fint väder? Värme och sol?
Vi åt grillad kyckling, rostbiff och sallad till middag. William och Björn hade även potatissallad till med den saken hoppade jag. Dels för att jag undviker pasta, potatis och ris men även för att det innehåller lök som min mage och kropp inte tål. Jag har lärt mig leva utan lökprodukter även om det är ett jävla grejande att kolla allt man ska äta. Mycket mat numera får liksom göras från grunden vilket egentligen är rätt bra även om det stundvis känns lite trist att inte kunna äta sånt som är enkelt att laga ihop.
Bara tacokrydda och tacosås innehåller mängder med löksorter… De blir drygt ibland!

Hur som helst ny arbetsvecka imorgon, jag ska på workshop på kvällen för att gå igenom lite med ipaden och lära mig arbeta med den pedagogiskt kommer bli spännande. Sedan kommer jag väl hem i lagom tid för att natta William, ta bort sminket glo på Once upon a time och bege mig mot sängen.. Livet är ganska intensivt men snart är det semester tid. MIN första semester liksom! Känns rejält spännande och otroligt jävla underbart!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: