Blommor ni ljuvliga blommor

Jag älskar blommor, det här är något som vuxit fram med åren dock. Förr var jag en vandrande giftsnigel för blommor. Jag har till och med lyckats ta död på en kaktus för att jag helt enkelt glömde att vattna… Nu kanske jag bör tillägga att jag flyttade hemifrån som sjuttonåring och det där med blommor inte riktigt var mitt intresse. Men ändock jag har absolut inte haft gröna fingrar för. Nu för tiden är det annorlunda, jag älskar känslan av blommor i fönstren och på ballen och något som gör mig innerligt glad är snittblommor som jag försöker köpa OFTA! Något som är uppskattat som present är blomsterbud. Det fick jag förra året av min mamma och hennes man och den lyckokänsla som föll över  mig då var helt enorm, det var en enormt tacksam present och något i alla fall jag uppskattade enormt. Just blomsterbud är smidigt eftersom du inte behöver handla blommorna själv, någon annan fixar ihop en fin bukett åt dig och bor din mamma precis som min på ett långt avstånd är det en perfekt present för morsdag.
Gillar ni snittblommor? Brukar ni beställa blomsterbud?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Blommor ni ljuvliga blommor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: