Blommor ni ljuvliga blommor

Jag älskar blommor, det här är något som vuxit fram med åren dock. Förr var jag en vandrande giftsnigel för blommor. Jag har till och med lyckats ta död på en kaktus för att jag helt enkelt glömde att vattna… Nu kanske jag bör tillägga att jag flyttade hemifrån som sjuttonåring och det där med blommor inte riktigt var mitt intresse. Men ändock jag har absolut inte haft gröna fingrar för. Nu för tiden är det annorlunda, jag älskar känslan av blommor i fönstren och på ballen och något som gör mig innerligt glad är snittblommor som jag försöker köpa OFTA! Något som är uppskattat som present är blomsterbud. Det fick jag förra året av min mamma och hennes man och den lyckokänsla som föll över  mig då var helt enorm, det var en enormt tacksam present och något i alla fall jag uppskattade enormt. Just blomsterbud är smidigt eftersom du inte behöver handla blommorna själv, någon annan fixar ihop en fin bukett åt dig och bor din mamma precis som min på ett långt avstånd är det en perfekt present för morsdag.
Gillar ni snittblommor? Brukar ni beställa blomsterbud?

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

2 thoughts on “Blommor ni ljuvliga blommor

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: