Nyss ätit frulle, ska strax hoppa in i duschen och fixa mig. William ska på WildKidskalas hos en i sin klass idag, ROLIGA kalasidéer alla har förresten! Så jag har lånat Björns bil för ändamålet då klasskamraten bor runt Hosjö och det är en bit härifrån eftersom vi bor i stan typ. William går ju på en Friskola placerad i stan så därmed är alla hans klasskamrater placerade runt hela stan, och även byarna runt omkring.

Vi har nyss ätit frulle som sagt, jag tänkte städa lite idag med även se lite serier. Har en tanke att börja kolla på Game of Thrones då mamma, arbetskollegor och även flera nätvänner säger att den serien är så bra. Jag antar att jag lär se den själv också, jag menar följer man redan runt 20 (kan vara mer eller mindre orkar inte räkna upp alla nu) serier kan man lika gärna följa några till. Jag ser ju tvserier som en slags hobby och något jag kan fördriva min tid med när jag har tråkigt. Jag antar att vi alla har någon last?!
Hur som helst, nu ska jag duscha och göra mig klar för avfärd.

Hoppas ni får en fin dag så länge, insåg just att jag har arton kommentarer att svara på också. Jag ska ta mig tiden för det med!

001Min vanliga frukost.
Fast denna gång hade jag i lite kanel och kokosflingor i yoghurten för smaksättning.

002William så glad med att jag fotar medan han äter.
Jag är en så rolig mamma.

004Muntert *S*.
Han har fått så fin färg av solen, till skillnad från sin mor får han färg.
Jag är likblek året om!

 

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: