Jysk.

Inlägget är ett samarbete.

Att jag gillar att shoppa är väl egentligen ingen nyhet, jag tycker det är extremt kul att lägga tiden på att både leta och köpa nya saker till hemmet. Nya saker till hemmet stillar någon form av oro i kroppen på mig. Det är som ett lyckorus kommer genom kroppen när jag handlar något.
Närmaste stället för mig att handla möbler, inredning eller köpa gardiner på är jysk.se som ligger på gångavstånd från min bostad. Jysk finns även på nätet och jag tycker om deras hemtextil eftersom den ofta är väldigt fin och enkel, det går till exempel att köpa nya fräscha kuddar för bra priser eller gardiner som passar för hemmet. Just nu letar jag efter ljusa fina gardiner att ha i vardagsrummet under sommaren som släpper in mer ljus. För mig är ljusa färger något uppiggande som gör mig avslappnad och glad.
När jag ändå talar om ljusa saker söker jag även efter fina prydnadskuddar att ha ute på balkongen nu under sommaren. Jag har ju spenderat en tid där redan nu då jag köpte nya balkongmöbler, men jag saknar kuddar att ha på sidorna på min soffa på balkongen. Jag har även tänkt införskaffa mig några specifika filtar att endast ha på balkongen, ja det är snart skatteutdelning märks det?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: