Inlägget är ett samarbete.

Håller du på att ta körkort? Läser du dagligen och tränar teori och praktiskt för att äntligen ta steget att få det där underbara kortet som öppnar nya steg i ditt liv?
Jag tog B-körkort 2007, det var en lyckans dag som jag placerad på andra plats över livets viktigaste händelser. Känslan var magiskt när jag stod där med körkortet och tänkte WOW, jag fixade detta. Eftersom jag sällan är nöjd med saker söker jag ständigt nya utmaningar. En av dessa är en lite önskan jag haft sedan barn, att ta motorcykelkörkort. Jag hittade därmed sidan körkort.se här kan du får hjälp med allt som har med körkort att göra, det finns forum, fakta om körkort, olika tips och du kan även hitta platser där närmaste trafikskola finns för just dig. Jag önskar denna sida funnits när jag tog B-körkort med, så nu ni som håller på att fundera på att ta körkortet besök sidan!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: