Underbart!

Tog oss en tur med limousinen genom stan, William roade sig med att vinka Silviavinkningar till folk och vissa roade sig med att vinka tillbaka. Främst unga människor som drack öl och skrattade och hade lika kul tillbaka. Surgubbar och kärringar som inte förstod humorn vinkade inte tillbaka. Så vad lärde man sig av detta? Unga människor är mycket roligare än gamla!

010Hjärtat.

012Älskade du.

013William.

014William gör Silviavinkning!


10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: