Vaknade runt åtta, William sov tills nyss så vi klev upp samtidigt. Här sitter jag då nu med pyjamas och annat och ska strax städa och fixa innan jag tar mig en dusch, äter frulle och beger mig ut på utmaningen att visa något specifikt i Falun under 200 kronor. Jag och William har redan kommit på en sak, men de får ni se senare.

Hoppas solen skiner där ni befinner er också!

Nu städning som sagt!

076Sommar i sin glans.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: