Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Sommartider, en dröm om eget hus.

Ofta drömmer jag om ett eget hus, det är väl en del av mig som verkligen skulle njuta av egen tomt. Inga grannar som stör, även om de flesta här i huset är underbara så tänk att bara kunna gå ut på sin tomt utan att behöva oroa sig för vad grannarna ska tycka och tänka med det man gör. Knalla runt i morgonrock med kaffekopp i handen eller bara sola utan bekymmer. Eget hus som sagt, eget boende. Jag brukar surfa runt på diverse sidor bara för att drömma mig bort en stund ibland brukar jag dessutom stanna upp och bara utnyttja de funktioner som finns på sidan och leka mig fram till drömhuset. Mitt drömhus är inrett i lantliga färger gärna en bit ut på landsbygden där inga grannars skulle störas av livet runt mig. Att bo i hus betyder frihet, jag skulle vilja bygga hus själv från grunden, så huset blir mitt alldeles eget från början. Nu för tiden får man ju hjälp med sånt och de är ju toppen. Då kommer företaget och slår upp väggar, skåp, toaletten med mera och själv kan man bara flytta in. Vilken dröm, fräscht nytt och ingen som tidigare använt de man kommer nyttja ett hem helt nytt och fräscht och ett hem som är exakt från ens egen smak och anpassat till sitt eget liv. Åh jag vill uppleva friheten med eget hus, bygga hus och njuta av livet som husägare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa