Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Miljön, tur och retur.

Som ni säkert märkt är jag såld på begagnat, loppisar, blocket och tradera. Jag riktigt njuter när jag finner ett fynd värt att ta med mig hem. Det ger ett slags lyckorus genom kroppen när man finner det där wow-föremålet. Genom att återanvända så hjälper vi jorden, någon annans skräp blir din skatt. Men ibland går det inte att återanvända allt tyvärr, en dag kanske din favoritstol helt enkelt är kasserad och den måste helt enkelt åka i väg till återvinningen. Då är det viktigt att sortera den rätt, för på återvinningsstationen. Var noga med vart du lägger plast så det kan bli nytt igen, var noga med att lägga trä där det kan bli bränsle. Återvinn och vinn, Circla helt enkelt för miljön, för vår värld.

2 Comments

    1. Elenore – Jag har blivit mer och mer för sånt. Är skitkul, man kan ju fynda massor 🙂 . Har dock svårt för att köpa kläder begagnat men väskor och möbler tycker jag är skitbra. Sen ponys med då, de samlar jag ju på 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d