William har åkt till Björn för pappahelg, så brorsan kom hit och vi plöjde igenom några avsnitt av Dexter. Vi har således tre avsnitt kvar av säsong 1, bra serie faktiskt skumt att man inte börjat kolla tidigare på den.

När brorsan begav sig hemåt satte jag mig och kikade på Twisted och Saving hope. Två totalt olika serier men ändå så bra bägge två. Beroende på vädret imorgon ska jag försöka se klart lite serier, bland annat nyaste avsnittet av Cult, baby daddy och devious maids. Sen tänkte jag försöka se klart Vikings i helgen med. Men jag har tid, behöver inte stressa egentligen.

Nä nu ska jag sova.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: