Cult.

Sitter och tittar på Cult, helt okej serie. Har dock inte hunnit med att titta på de senaste fyra avsnitten så har tre till att kolla på efter detta. Är ju en hel del funderingar i den här serien, lösa ledtrådar så man  får fundera hela tiden vad som ska ske i nästa sekund. Helt okej serie, absolut sevärd även om den inte ligger på favoritlistan.

 

Har du sett Cult? Vad tycker du?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: