fbpx
Dark Mode Off / On
Fika & måltider

I väntan på mat.

Sitter här och fördriver den ljuva tiden. Efter relativt täta besök på ballen idag känner jag mig ändå ganska nöjd med denna soliga sommardag!  Detta är livet, jag kan inte förstå hur en annan period skulle vara bättre än sommaren, jag är verkligen en sol och sommarmänniska rakt in i själen och jag njuter. Kanske förra sommarens skitväder fick mig att njuta extra denna gång? Kanske skitväder behövs för att förgylla värmande dagar?

Hur som helst, här blir det oxfilé till middag. Med saker till så klart, oxfilén hittade jag för 80 spänn på Ica maxi, svenskt och dessutom EKOLOGISKT! Hur kunde man få sånt bra pris tänker ni? Tjaaa, jag valde helt enkelt att köpa en kort datum produkt. Helt rätt och helt perfekt!

Related Tags:

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: