Idag skiner solen, idag är jag glad för att.

Jag vaknade i morse fylld med energi, solen lyser och jag har städat mitt hem. Vindarna smeker livet och jag lever. Just idag är jag glad för livet!
Jag kände mig även fin idag, sånt får man inte säga. Att man känner sig fin för en gångs skull, eller rent av snygg. För vem har rätten att ställa sig framför spegel och tänka WOW idag ser jag fan bra ut?! Såna saker är så fel och så orätt. Vi lär oss ganska tidigt att det inte är okej att vara glad och nöjd med sig själv, de människor som är mest hatade i världen är dem som känner sig fina. De mest hatade personerna genom skoltiden är de som andra människor anser har en utstrålning värd att hata. Varför är det så? Och varför fortsätter det vara så i år framåt? För varför är det så fel att vakna på morgonen och känna sig fin? Varför är det så svårt att säga till någon annan att; FAN va snygg du var idag, istället för att muttra och säga något spydigt i stil med: DE var väldigt vad du klätt upp dig, tror du någon kommer reagera på dig idag?

Ge mer komplimanger, beröm människor för saker. Det räcker med ett leende och något i stil med, snygg tröja för att glädja någon annan. Jag menar för den sakens skull inte att materiella ting och skönhet är så viktigt. Nä, jag menar att skönhet kommer inifrån och den som känner sig vacker på insidan strålar ut en vacker utsida som skiner. Låt människor skina, inte för skönhetens skull utanför att de ska få må bra. För man mår bra av att känna sig fin på insidan, för idag gör jag det. Jag känner mig fin därinne just nu och då är det så jävla mycket enklare att ställa sig framför spegel och tänka! WOW va vacker jag är idag. Ta inte den känslan ifrån mig, ta inte den känslan ifrån någon annan. Säg positiva saker, för minsta negativa saken för såna som mig att krypa långt in i ett hör och svälta. För det gör jag, svälter i perioder för att ta bort den där känslan av misslyckande. Idag känner jag det inte så, idag känner jag WOW va duktig jag är, WOW jag duger. Jag vill bevara den saken, oavsett vad du tycker så håll dina negativa tankar om mig för dig själv, och ni andra sprid positiva tankar runt andra, det behövs! Öppna hjärtat!

001

002

018

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: