Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tv-serier, film & musik

Skriva något.

Hade en trevlig stund på stan, och kom hem med lite saker. Vad vidar jag imorgon då jag just nu börjat kolla på Teen Wolf, varför började jag inte se den tidigare? Har bara sett första avsnittet och typ halva andra men den här serien gillar jag redan. Helt klart min serie.

Pretty Little liars var skitbra och lika så Twisted. Helt underbart att bara slå på serier och njuta en stund.

Känner mig lite gladare nu också, än vad jag känt mig de senaste dagarna.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa