Hade en trevlig stund på stan, och kom hem med lite saker. Vad vidar jag imorgon då jag just nu börjat kolla på Teen Wolf, varför började jag inte se den tidigare? Har bara sett första avsnittet och typ halva andra men den här serien gillar jag redan. Helt klart min serie.

Pretty Little liars var skitbra och lika så Twisted. Helt underbart att bara slå på serier och njuta en stund.

Känner mig lite gladare nu också, än vad jag känt mig de senaste dagarna.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: